• O Z N A M

          • ponuka pracovných miest

            Vedenie Gymnázia v Medzilaborciach informuje o voľnom pracovnom mieste pre pedagogického zamestnanca:

            kategória: učiteľ

            podkategória: učiteľ pre nižšie stredné odborné vzdelávanie, stredné odborné vzdelávanie, úplné stredné všeobecné vzdelávanie, úplné stredné odborné vzdelávanie a učiteľ pre vyššie odborné vzdelávanie (učiteľ strednej školy)

            druh pracovného pomeru: pracovná zmluva 

            doba trvania pracovného pomeru: od 1. 9. 2020 na dobu určitú do 31. 8. 2021 s možnosťou predĺženia na dobu neurčitú

            pracovný úväzok v hod./týždeň: čiastočný úväzok - 9 hod./týždeň 

            kvalifikačné predpoklady: V zmysle vyhlášky MŠ SR č. 138/2019 Z. z., ktorou sa ustanovujú kvalifikačné predpoklady a osobitné kvalifikačné požiadavky pre jednotlivé kategórie pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov v znení neskorších predpisov. Vysokoškolské vzdelanie II. stupňa so zameraním na požadované predmety (aprobácia nemecký jazyk samostatne alebo s ľubovoľným predmetom).

            požadované doklady: Žiadosť o prijatie do zamestnania, profesijný životopis, doklady o vzdelaní, odpis z registra trestov, potvrdenie o telesnej spôsobilosti a o duševnej spôsobilosti vo vzťahu k výkonu činnosti, osobný dotazník, súhlas uchádzača na použitie osobných údajov pre potreby výberového konania v zmysle § 79 ods. 2 zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

            iné súvisiace požiadavky: práca s PC, komunikatívnosť

            termín podania žiadosti: do 31. 7. 2020

            kontakty: telefón - 057/7321002, e-mail -  info@gymlab.sk